21 Μαρ 2010

Spoilers για το Finale 6.22!!!


Μερικά πολύ σημαντικά spoilers για το επεισόδιο 6.22 "Help Me"...
Το επεισόδιο ξεκινά με την Cuddy να φέρεται παράξενα, χωρίς κάποιο προφανή λόγο. Ο House την αναζητά και μόλις τη βρει, εκείνη του λέει ότι έχει συμβεί ένα πολύ άσχημο ατύχημα στην πόλη κι ότι έχει ζητηθεί από όλα τα νοσοκομεία να στείλουν γιατρούς. Πάντως δεν είναι ξεκάθαρο εάν πρόκειται για ατύχημα ή τρομοκρατικό χτύπημα. House, Cuddy και Foreman σπεύδουν στο σημείο του ατυχήματος.
Με το που φτάνουν, βρίσκουν έναν άντρα εγκλωβισμένο. Ο Foreman τον απεγκλωβίζει και τον συνοδεύει μέσα στο ασθενοφόρο προς το  PPTH (Princeton Plainsboro Teaching Hospital). O House κι η Cuddy παραμένουν κι ο House μπαίνει σ' ένα κτίριο για να απελευθερώσει μια εγκλωβισμένη γυναίκα, αφήνοντας την Cuddy να περιμένει έξω. Όσο βρίσκεται στο κτίριο, ο House καταλαβαίνει γιατί η Cuddy φέρεται περίεργα.
Ο House ακούει μια έκρηξη, βρίσκει τρόπο να τρυπώσει στα ερείπια και σέρνεται σε ένα τούνελ, όπου βρίσκει άλλη γυναίκα. Βγαίνει έξω για να ζητήσει βοήθεια και συνομιλεί με την Cuddy. Το περιεχόμενο της συνομιλίας τους παραμένει άγνωστο, αλλά πάντως δεν αφορά τον House. Κάτι της συνέβη το προηγούμενο βράδυ κι είναι πολύ χαρούμενη.
Εν τω μεταξύ στο PPTH η ομάδα ασχολείται με τον πρώτο άντρα.
Ο House ξαναμπαίνει στα ερείπια για να βοηθήσει τη γυναίκα. Γίνεται και δεύτερη έκρηξη και είναι ανάγκη να βγουν αμέσως έξω, αλλά για να το κάνουν, ο House πρέπει να πονέσει τη γυναίκα. Εκείνη φοβάται. Ο House προσπαθεί να την παρηγορήσει λέγοντάς της ότι πρέπει να καταφέρει να βγει, καθώς εκείνη έχει ζωή, σε αντίθεση μ' αυτόν.
Η γυναίκα τραβιέται έξω και μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο PPTH, αλλά πεθαίνει στο δρόμο. Ο House φτάνει στα επείγοντα και πληροφορείται το θάνατο. Είναι συντετριμμένος...
Φεύγει από το νοσοκομείο, πάει σπίτι και πάει γρήγορα στην τουαλέτα, όπου παίρνει δύο Vicodin.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/3/10, 12:00 μ.μ.

    Kathilwtiko akougetai...ante xamos tha ginei pali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαμος δε λες τιποτα!Το κακο ειναι οτι πεσαμε σε καιρο ανομβριας!12 Απριλη τωρα θα ξαναδουμε τον Uncle Greg...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας