19 Απρ 2010

Chase+Thirteen=?

Κατά τη διάρκεια της φετινής σαιζόν, έχουν ακουστεί διάφορα για την πιθανότητα δημιουργίας από τους σεναριογράφους του House μιας Chase-Thirteen φάσης, ιδιαίτερα μετά το διαζύγιο του πρώτου με την Cameron! Υπήρξαν λοιπόν και κάποιες (πρόσφατες) δηλώσεις από πλευράς συγγραφέων και παραγωγών σχετικά με το θέμα...
Η παραγωγός Katie Jacobs, λοιπόν, δήλωσε:"Είναι πολύ ωραίο το ότι οι fans μιλάνε για αυτό το θέμα. Οι Chase και Thirteen είχαν (φέτος) την ευκαιρία να γυρίσουν δικές τους σκηνές περισσότερο από άλλες χρονιές. Ωστόσο εάν υπάρχει κάτι μεταξύ τους, οι fans βρίσκονται οπωσδήποτε σε εγρήγορση!"
Επίσης παραδέχτηκε το γεγονός ότι "υπάρχει μια χημεία μεταξύ του Jesse Spencer και της Olivia Wilde". Και πρόσθεσε: "Μας αρέσει ο τρόπος συνεργασίας τους, αλλά δεν έχουμε συζητήσει το  αν το παραπάνω ενδεχόμενο θα πραγματοποιηθεί στην επόμενη σαιζόν."
Σχετικά με το αν πρόκειται να "πυροδοτήσουν" κάποια σχέση, οι σεναριογράφοι έχουν ήδη έτοιμη μια ενδεχόμενη περιπλοκή:" Η Cameron ίσως επιστρέψει για κάμποσα επεισόδια. Το κεφάλαιο Cameron στο House είναι αδιαμφησβήτητα μοναδικό και θα θέλαμε να δώσουμε την ευκαιρία στον κόσμο να μάθει περισσότερα γι αυτό..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας