23 Απρ 2010

Μικρά teasers από την Sarah Wayne Callies για το 6.19!


H guest star του επόμενου επεισοδίου, 6.19, Sarah Wayne Callies, απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την συμμετοχή της στο House και το χαρακτήρα που υποδύθηκε. Τί μπορείς να μας πεις για το χαρακτήρα που υποδύεσαι;
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το ότι, παρά τις αντισυμβατικές επιλογές στη ζωή της, ζει μια γενικά εθιμοτυπική ζωή.

 Ποιά είναι τα συμπτώματά της κατά την εισαγωγή της;
Πόνος στο στομάχι, φυσικά όχι κάτι το "ελκυστικό" για τον House! Στην πραγματικότητα όμως, η ασθενής παρουσιάζει περισσότερο ενδιαφέρον από την ασθένειά της, κάτι που δε συμβαίνει τόσο συχνά στο House.

Ποιός δείχνει περισσότερο ενδιαφέρον στην ασθενή;
Διάφοροι και για διαφορετικούς λόγους. Ο καθένας δείχνει ενδιαφέρον στην πολυγαμικότητά της σύμφωνα με τις αρχές και τα ιδανικά του. Λειτουργεί σαν ένας "καθρέφτης" όλων. Αυτούς που επηρεάζει περσσότερο όμως είναι οι Taub και House αλλά κι η Thirteen.

O Ηouse την κριτικάρει καθόλου;
Παρ' όλο που αυτή είναι η συνήθειά του, όχι, την αντιμετωπίζει (περιέργως) με διαλλακτική διάθεση και της λέει ότι αναζητά τον "μονόκερο". Το αν θα τα "καταφέρει", αυτό θα το δείξει το story του επεισοδίου. 

Για τις ανάγκες του ρόλου σου δείχνεις (αρεκτά πειστικά) χάλια. Είναι πιο δύσκολο να φτιάχνεσαι ώστε να δείχνεις άσχημα, από το να δείχνεις ωραία;
Δεν ήταν καθόλου εύκολο να κάθομαι σαν του θανατά κοιτάζοντας την Olivia Wilde, που πάντα δείχνει τέλεια. Πάλι καλά που είναι τόσο καλός χαρακτήρας, ειδάλλως δε θα την πάλευα καθόλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας