17 Μαΐ 2010

Συνέντευξη της Lisa Edelstein στο TV Guide!


H Lisa Edelstein παραχώρησε συνέντευξη στο ΤV Guide σχετικά με το "Huddy" και το (αποψινό) φινάλε της σαιζόν! Για να διαβάσετε τη συνέντευξη πατήστε το σύνδεσμο.


TVG: Την προηγούμενη βδομάδα ο Dr. Nolan κι ο House κατέληξαν στο ότι η σχέση της Cuddy με τον Lucas επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τον δεύτερο. Με ποιον τρόπο φαίνεται αυτό στο φινάλε;
LE: Αναμφισβήτητα κλιμακώνεται. Η Cuddy κάνει κάποιες επώδυνες για τον House επιλογές στη ζωή της, παρ' όλο που εκείνος δεν το δείχνει. Πιστεύω πως ο House παίρνει προσωπικά οποιαδήποτε αλλαγή κάνει η Cuddy στη ζωή της, τη στιγμή που εκείνη τις κάνει για τον εαυτό της. Προσπαθεί (η Cuddy) να παίρνει όσο το δυνατόν καλύτερες αποφάσεις που θα οδηγήσουν σε ένα ευτυχέστερο και ευκολότερο μέλλον. Στο μεταξύ, οι δυο τους, "εγκλωβισμένοι" σε μια καταστροφή, συνεργάζονται για να βοηθήσουν μια γυναίκα και ταυτόχρονα ο ένας βλέπει τον "πραγματικό" εαυτό του άλλου.

TVG: Προφανώς κάτι "παίζεται" μεταξύ τους. Γιατι πιστεύεις ότι εκείνη το(ν) αποφεύγει;
LE: Λόγω της κόρης της. Επειδή είναι μητέρα και χρειάζεται κάτι σταθερό στη ζωή της. Έχει αυξημένες υποχρεώσεις και μια σοβαρή σχέση με τον House θα της προσέθετε ένα μεγάλο επιπλέον βάρος. Γι αυτό πιστεύω ότι κάνει τα πάντα για να αποφύγει κάτι τέτοιο.

TVG: Πιστεύεις ότι αγαπά πραγματικά τον Lucas;
LE: Περισσότερο την ενδιαφέρει η σταθερότητα στην οικογένειά της. Δεν είναι και κανα σπουδαίο πάθος! Υπάρχουν στιγμές στη ζωή όπου δεν επιλέγεις βάσει του ενστίκτου σου, αλλά της ανάγκης για σταθερότητα. Πάντως αυτό που την εξάπτει έιναι η "αστάθεια"! Πλέον έχει τεράστιες ευθύνες. Στο 6.14 "5 to 9" είδαμε το πως ο Lucas μπορεί να την βοηθήσει σε πρακτικά ζητήματα, αν και σε κείνο το επεισόδιο αυτός ήταν χάλια! (Γέλια). Η σχέση της με τον House είναι αρκετά βαθύτερη, καθώς εκείνος τη βοηθά με έναν πολύ σημαντικότερο τρόπο και έχουν καλύτερη χημεία.

TVG: Πολλοί fans ειλικρινά σιχαίνονται το Luddy! Ποια είναι η θέση σου;
LE: M' αρέσει! Νομίζω ότι είναι φανταστικό το πόσο οι fans έχουν παθιαστεί μ' αυτό!Είναι αρκετά "σπαστικό" να βλέπεις ότι δύο άνθρωποι που ταιριάζουν τόσο πολύ δεν είναι μαζί. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θεωρώ ότι η "εξερεύνηση" του House και της Cuddy έχει τελειώσει. Απλώς πιστέυω ότι η Cuddy δεν μπορούσε να προχωρήσει αρκετά μαζί του μέχρι που δοκίμασε κάτι άλλο. Δε γίνεται. Πρέπει να προσπαθήσει να ζήσει τη ζωή με τον τρόπο που εκείνη θεωρεί σωστότερο.
TVG: Θα σου άρεσε να δεις τον House και την Cuddy μαζί πριν το τέλος της σειράς, ή θεωρείς ότι κάτι τέτοιο θα χάλαγε τα πράγματα.
LE: Κάτι πρέπει να κάνουν μ' αυτό. Και θα εμπιστευόμουν τον David Shore ώστε να μην γίνει κάτι!(γέλια). Πρέπει να γίνει αργά και "βασανιστικά"! Οι δύο αυτοί χαρακτήρες δεν είναι απολύτως ευτυχισμένοι και αν κατέληγαν ευτυχείς μαζί πριν το τέλος, ίσως η σειρά να έχανε το δυναμισμό της. Πάντως θα μου άρεσε να γινόταν κάτι, αν και δεν έχω ιδέα με ποιον τρόπο!

TVG: Τα τελευταία επεισόδια μας έδωσαν στοιχεία παλινδρόμησης του Ηouse στις παλιές συνήθειες. Τι μπορείς να μας πεις σχετικά;
LE: Ο House βγήκε από το νοσοκομείο με σκοπό να "κερδίσει" την Cuddy. O Wilson στάθηκε επίσης δίπλα του αλλά εκείνος είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του την Cuddy. Προσπάθησε πολλές φορές φέτος να την πείσει να είναι μαζί του και γι αυτό πιστεύω ότι υπήρξε μεγάλη αίσθηση αποτυχίας.
TVG: Λοιπόν, θα μας πεις πως τελειώνει;
LE: Όχι(γέλια). Πολλοί συντελεστές στο show δεν έχουν δει την τελευταία σκηνή!

TVG: Δηλαδή είναι πράγματι ωραίο;
LE: Εννοείται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας