18 Μαΐ 2010

Tέλος!

Άλλη μια σαιζόν ανήκει στο παρελθόν! Όχι με τις καλύτερες, εν γένει, κριτικές αλλά με κάποια επεισόδια  να ξεχωρίζουν και σίγουρα με ένα αρκετά καλό φινάλε.
Προφανώς οι οπαδοί του Huddy μπορούν  να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και να ονειρέυονται (ενδεχομένως) έναν "άλλο" House από δω και στο εξής. Και εκείνοι όμως που τον αγαπήσαμε για την "αλητεία" του και τα καφριλίκια του μπορούμε να προσδοκούμε ότι θα επανέλθει, μιας και δεν είδε και κάποια ιδιαίτερη προκοπή από την απεξάρτηση. Όπως και να 'χει είναι σίγουρο ότι το φινάλε μας άφησε με αρκετή τροφή για σενάρια και ανάμικτα συναισθήματα. 
Είδομεν...

Με το τέλος της σαιζόν υπήρχαν ασφαλώς και κάποιες εξελίξεις στον κόσμο της σειράς. Για αρχή θα πρέπει να πούμε(για όσους τυχόν το αγνοούν) ότι μπορούν να γίνονται παραγγελίες online στο amazon για τα DVD της 6ης σαιζόν, τα οποία και θα κυκλοφορήσουν μέσα στον ερχόμενο Aύγουστο.
Επίσης χτές το πρωί (πριν την προβολή του φινάλε), το FOX ανακοίνωσε τη λίστα με τις σειρές που θα προβληθούν του χρόνου και πλέον και επίσημα επιβεβαιώθηκε η προβολή 7ης σαιζόν για το House.

(O Hugh Laurie με τον πρόεδρο της FOX 
Kevin Reilly)


Στην ίδια εκδήλωση παραβρέθηκαν φυσικά και ο Hugh Laurie με την Lisa Edelstein .
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας