28 Ιουν 2010

Κι άλλα spoilers...


Καινούργια (μικρά) σπόιλερ από την Κatie Jacobs αυτή τη φορά. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει προ ημερών και ήδη έχουν γυριστεί τα δύο πρώτα επεισόδια. Πηγαίνοντας για το τρίτο, λοιπόν, η Jacobs μας λέει διάφορα...
H εκ των παραγωγών της σειράς, σύμφωνα με το TV Guide magazine, αποκαλύπτει το πως θα ξεκινήσει η νέα σαιζόν και θέτει προς συζήτηση διάφορα θέματα για τη συνέχεια:
"Η 7η σαιζόν ξεκινά με τον House να παίρνει την Cuddy μακριά από το άγχος του PPTH και τη φροντίδα του παιδιού της για να ζήσουν τη "μέρα" του μέλιτος. Κι αυτό γιατί έξω από το νοσοκομείο τούς είναι πιο έυκολο να συνυπάρχουν σαν ζευγάρι. Καθώς όμως η μέρα προχωρά, η Cuddy μαθαίνει ότι τα μέρη που επισκέπτονται έχουν κάποια ιδιαίτερη σημασία...
Πάντως, θα ήταν αδύνατο για αυτήν να περνά κάθε μέρα σαν να μην υπήρχε το νοσοκομείο και το παιδί της, κάτι πιο εύκολο για τον House μιας και αυτός είναι από μόνος του ένα παιδί. Το καλό με την νέα σαιζόν είναι ότι θα δούμε τον House να προσπαθεί να μείνει καθαρός και να αποκτήσει μια σοβαρή σχέση. Δε βιαζόμαστε κιόλας όμως. Μας πήρε 6 χρόνια να φτάσουμε εδώ που είμαστε και η παραπάνω εξέλιξη δεν μπορεί να περιοριστεί στα τρία πρώτα επεισόδια!
Το δυνατό τεστ θα συμβεί στο δεύτερο επεισόδιο όταν και θα γυρίσουν στην καθημερινότητα του PPTH, όπου η Cuddy έχει πάντα το πάνω χέρι. Τι γίνεται όταν κοιμάσαι με την διευθύντριά σου και στη δουλειά σού πει όχι; Καθώς θα προχωρά η σαιζόν η Cuddy θα πειραματίζεται με τη διαχείρηση της εξουσίας της. Επίσης λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι θα υπάρχει κι άλλο ζευγάρι στο χώρο (Wilson-Sam) γεννάται το ερώτημα κατά πόσον οι 4 θα μπορέσουν να συνυπάρξουν. 
Όσον αφορά τους υπόλοιπους, η Cameron θα επιστρέψει για κάποια επεισόδια σε μια σχέση με έναν τυχερό χειρούργο...κι όχι καλύπτοντας το κενό που προσωρινά άφησε η Olivia Wilde. Έχουμε ξεκινήσει πάντως μια αναζήτηση για την αντικαταστάτρια της Thirteen, που για το καλό της Cuddy ας ελπίσουμε να μην είναι ο τύπος του House!!"

Κηδεία, αδέρφια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας