3 Αυγ 2010

Kαι κάποια νέα από το TVGuide!


Στο Summer Press Tour Party του FOX λοιπόν ειπώθηκαν μερικά ενδιαφέροντα πράγματα από μερικούς συντελεστές του House σχετικά με την πλοκή της 7ης σαιζόν...Ξεκινώντας με τον Jesse Spencer, ο Αυστραλός ηθοποιός δήλωσε πως "Έχοντας ξεπεράσει το διαζύγιο, αρχίζει (ο Chase) σιγά σιγά να ξαναψάχνεται, κάτι που έχει φάση να αναπαριστώ. Οι περισσότερες γυναίκες που συναντά είναι έξω από το χώρο του νοσοκομείου, γεγονός που θα μεταβληθεί όταν συναντήσει το χαρακτήρα της Amber Tamblyn."
Aπό την άλλη η Lisa Edelstein λέει ότι σε ένα από τα πρώτα επεισόδια η Cuddy θα εμπιστευτεί την 3-χρονη κόρη της στον House."Mόλις ξεκινήσαμε να το γυρίζουμε!Ο House καταλαβαίνει ότι έχει αναλάβει μεγάλη ευθύνη δημιουργώντας μια σχέση με μητέρα!Κι εκείνη του εμπιστεύεται το παιδί επειδή ξέρει ότι ο House είναι ένας κορυφαίος γιατρός κι όχι κανένας παλιάνθρωπος να σκοτώσει το παιδί (εδώ υποτίθεται ότι γελάμε)...Ο Hugh έχει τρία παιδιά στην πραγματικότητα και ξέρει να επικοινωνεί πολύ καλά μαζί τους κάνοντας αστείες γκριμάτσες! Αλλά στο ρόλο του House θα δυσκολευτεί πολύ να επικοινωνήσει με τη Rachel...Θα τη θεωρεί σχεδόν...εξωγήινη!"
 Μιλώντας επίσης στο ΤVGuide η Edlstein σχολίασε σχετικά με το Huddy: "Ειλικρινά εμπιστεύομαι τον David (Shore) έτσι όπως έχει καθοδηγήσει την πλοκή!Δε είναι ανάγκη να καρποφορήσει, αλλά ήταν ανάγκη να γίνει.Το μόνο που ξέρω είναι ότι οι δύο χαρακτήρες αγαπιούνται πολύ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να το προχωρήσουν."
Ο ίδιος ο Shore δήλωσε: "Oι εικόνες στην παραλία είναι κάπως παραπλανητικές. Δεν είναι ακριβώς όλα μέλι-γάλα.Η σχέση τους πάντως δεν είναι τόσο ρομαντική, o House δεν έγινε έτσι ξαφνικά πανευτυχής. Προσπαθούμε να κάνουμε το όλο σκηνικό πάνω στον χαρακτήρα και των δύο χωρίς να αλλάξουμε τους χαρακτήρες αυτούς. Ο καθένας είναι αυτό που είναι και προσπαθούν να ταιριάξουν. Αρκετά το πήγαμε απο δώ κι από κεί. Πιστεύω ότι έπρεπε να το κάνουμε και το κάναμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας