10 Σεπ 2010

HOUSE M.D. The Game!


Επιτέλους μια είδηση, που θα με κάνει να αρνηθώ την άρνησή μου να προσαρμοστώ, και να καταφέρω επιτέλους να ανεβάσω την πρώτη ανάρτηση της σεζόν... Το καλοκαίρι σχεδόν τελείωσε (λίγες ώρες του μείνανε), οι περισσότεροι έχουν επιστρέψει από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, κι όλοι μαζί ετοιμαζόμαστε για τον δύσκολο χειμώνα που μας περιμένει. Κι ενώ οι θαυμαστές του Dr. Gregory House περιμέναμε το πρώτο επεισόδιο της 7ης σεζόν, στις 20 Σεπτεμβρίου, τα νέα ήρθαν από αλλού...


Στις 13 Σεπτέμβρη η πετυχημένη σειρά, θα αποκτήσει και το δικό της PC Game. Όχι δεν πρόκειται για προσομοιωτή επέμβασης ανοιχτής καρδιάς, άλλα για ένα παιχνίδι γρίφων. Οι παίχτες μέσα από 5 περίεργα περιστατικά καλούνται να λύσουν μια σειρά από γρίφους, παζλ και τεστ δεξιοτήτων, να βοηθήσουν τον Dr. House να βρει τη σωστή θεραπεία για καθέναν από τους 5 ασθενείς του.

Δεν πρόκειται για "τρελά" γραφικά, ούτε για κάποιο πρωτότυπο σενάριο. Στην ουσία μιλάμε για ένα κλασσικό παιχνίδι μυστηρίου που έχει βασιστεί όμως στην αγαπημένη σειρά εκατομμυρίων τηλεθεατών. Πάρτε μία πρώτη γεύση του παιχνιδιού στο παρακάτω βίντεο.
 
 
Προβλέπεται τρελό ξενύχτι...
 
Η ανάρτηση είναι από το αξιόλογo μπλοκ του αναγνώστη μας grok82!!!
Thanks to grok82.blogspot.com !!!!Ευχαριστούμε grok!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας