30 Μαρ 2011

Spoilers για το 7.18 "Τhe Dig"!


Πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε απόσπασμα του άρθρου του EW που αναφέρεται στα δρώμενα του ερχόμενου επεισοδίου.

"Πρέπει να πω ότι αυτό το επεισόδιο είναι μάλλον το αγαπημένο μου από όσα έχω γυρίσει στη σειρά.Αναλύει την επιστροφή της (της Thirteen) αλλά ταυτόχρονα αλλάζει σκηνικό", δήλωσε η Wilde μιλώντας αποκλειστικά στο EW.
Θέλωντας απεγνωσμένα να μάθει περισσότερα, ο House παρουσιάζεται έξω από τη φυλακή για να παραλάβει την Thirteen και καταλήγει να την πάρει σε ένα ταξίδι με σκοπό να μάθει την αλήθεια-και το καταφέρνει.Αλλά όχι χωρίς αντάλλαγμα. "Για να κάμψει την απόφασή της θα χρειαστεί να δείξει λίγη από τη δική του ευπάθεια και αυτό πιστεύω είναι που κάνει την επικοινωνία τους πραγματικά ασυνήθιστη και πραγματικά ενδιαφέρουσα.", λέει η Wilde."Tης ανοίγεται και της δείχνει τα τραύματά του.Αυτό είναι, πιστεύω, που την ενθαρρύνει να ανοιχτεί κι εκείνη.Αυτό βέβαια έρχεται και σαν επακόλουθο των διάφορων αποτυχημένων προσπαθειών της να τον αποτρέψει να ασχολείται με την υπόθεση.Προσπαθεί να τον αποπροσανατολίσει αλλά δε μπορεί γιατί είναι πολύ έξυπνος.Τελικά θα πρέπει να τα παρατήσει (η Thirteen).
Όσο για το μυστικό, το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι είναι ένα μυστικό "τυλιγμένο" μέσα σε ένα άλλο μυστικό, "τυλιγμένο" σε ένα παράλλο μυστικό, τα οποία οδηγούν σε μια εντυπωσιακή στιγμή.Όταν τελειώσει, δε θα θέλετε να ξαναφύγει ποτέ η Thirteen.Έτσι τουλάχιστον πιστεύει ο Hugh Laurie. 
"Θα στοιχημάτιζα χρήματα ότι κανείς δε θα καταλάβει γιατί ήταν στη φυλακή πριν τους το πούμε, διότι ακόμα κι εγώ δεν είχα ιδέα μέχρι που το διάβασα", μας λέει."Πιστεύω οι θεατές θα μείνουν να τους τρέχουν τα σάλια".
5 σχόλια:

 1. Το επεισοδιο πρεπει να μαμαει, ετσι οπως το διαβασα θυμιζει εκεινο που χαουζ, γουιλσον και ο πατερας ενος ασθενη που τον ειχαν ξυπνησει απο κομμα πηγαν στο atlantic city

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χαχα ναι τον τυπο που ηθελε σάντουιτσ απο το συγκεκριμενο μαγαζι.

  Πρεπει να μαντεψουμε τι εκανε η 13

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. εκδιδοταν ή ειναι μελος της αλ καιντα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σιγουρα οχι το πρωτο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος2/4/11, 2:42 μ.μ.

  κρίμα που δεν είναι το πρώτο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας