8 Οκτ 2011

Η Charlyne Yi μιλάει για τον ρόλο της!


H Charlyne Yi μιλάει για τον ρόλο της στο ew.


Το πρώτο επεισόδιο έβγαλε την σειρά από το Princeton-Plainsboro και την πήγε στο σωφρονιστικό ίδρυμα που ο House αποκαλούσε σπίτι τον τελευτάο καιρό. Αυτή την εβδομάδα, θα βρεθούμε και πάλι στο νοσοκομείο, αλλά προσέξτε, ο χρόνος έχει περάσει και τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Μαζί με τον νέο διευθυντή, θα μάθουμε ότι η παλιά ομάδα έχει προχωρήσει, αφήνοντάς τον House με μόνο ένα μέλος, που παίζει η κωμική ηθοποιός Charlyne Yi. Αλλά μην νομίζεται ο χαρακτήρας της αστείος. Στην πραγματικότητα, η ιδιαίτερα ευφυής και αμήχανη γιατρός έχει πολλά προβλήματα και παλεύει με για να ελέγξει την επιθετικότητά της. Αλλά αυτό το παράξενο μείγμα του χαρακτήρα της θα βοηθήσει να σπάσει ο πάγος με τον House παρά την κακή αρχή.

"Νομίζω ότι θέλει να τον συμπαθήσει" λέει η Yi. "Πιστεύω ότι είναι γοητευμένη, με αυτά που έχει ακούσει για τον House. Ξέρει ότι είναι αρκετά έξυπνη για να τον αντιμετωπίσει. Δεν νομίζω ότι δεν τον συμπαθεί. Είναι πολύ περίεργη για τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα."

Στα επόμενα επεισόδια, η Yi λέει αφού κερδίσει την εμπιστοσύνη του House και η παλιά ομάδα γυρίσει, ο χαρακτήρας της δεν φερθεί πολύ ευγενικά στον ανταγωνισμό της παλιάς ομάδας. "Νομίζω ότι θα είναι ψυχρή μαζί τους" λέει ο Yi. "Δεν ξέρει πώς να συμπεριφερθεί με τους ανθρώπους. Δεν νομίζω ότι είναι και ο πιο κοινωνικός άνθρωπος και δεν νομίζω ότι θέλει να γίνει."

2 σχόλια:

  1. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι διωχνουν την masters στον εβδομο κυκλο και φερνουν εναν πανομοιοτυπο χαρακτηρα στον ογδοο. αβυσσος η ψυχη του σεναριογραφου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαζί με τον νέο διευθυντή, WX den xoneuete katholou eukola auto (tha faei xontro binelikh o foreman se auth thn season)
    auth h kineza san xaraktiras ontos opos leei kai o alex fernei polu sthn masters (nomizw kalhtera na thn kratousan apo perisi...para nabaloun neo xaraktira)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας