17 Νοε 2011

8.06 "Parents" - Review


Ένα ακόμη πολύ καλό επεισόδιο, σίγουρα όχι όσο το προηγούμενο, ήρθε να προστεθεί στο πολλά υποσχόμενο και ίσως τελευταίο όγδοο κύκλο. Όπως κάθε επεισόδιο House που σέβεται τον εαυτό του, έτει και το "Parents" είχε προεκτάσεις στον ανθρώπινο ψυχισμό και το θέμα αυτής της συνεδρίας ήταν, όπως φυσικά λέει και τίτλος, οι γονείς και το πως η κακή ή ακόμα και η καλή δουλειά που έχουν κάνει μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο παιδί. Έχουμε πάψει εδώ και πολύ καιρό να βλέπουμε εξωτικές ασθένειες ή παράξενες δυσπλασίες στη σειρά, έτσι και εδώ είχαμε μια καθόλου σπάνια ασθένεια που απλά ήταν δύσκολη στην διάγνωση, ωστόσο το κύριο θέμα γύρω από τον ασθενεί δεν ήταν τόσο η ασθένεια του η ίδια όσο το οικογενειακό μυστικό που έκρυβε την διάγνωση. Στα εσωτερικά θέματα της ομάδας, τα πράματα κινούταν γύρω από τον Taub και την Adams, πάντα στον θεματικό κύκλο του επεισοδίου. Ο Taub προσπαθεί να τα βρει με της μητέρες, που έχουν προχωρήσει στις ζωές τους και να γίνει ο πατέρας που πρέπει για τις δύο μικρές του Σοφίες, η δε Adams πιέστηκε πολύ από τον Γιατρό, που με δόλια μέσα και την βοήθεια του Chase, προσπάθησε να αποσπάσει πληροφορίες για την δική της σχέση με τους γονείς της. Park και Chase δεν έδωσαν δυναμικό παρόν όπως στα προηγούμενα επεισόδια, χωρίς όμως να είναι αδιάφοροι. Ο Γιατρός και οι σερλοχολμικές του ικανότητες έδωσαν για ακόμη μία φόρα την λύση στο μυστήριο της υπόθεσης, και της βασικής αλλά και της δευτερεύουσας, που ήταν σαφώς πολύ κατώτερη των συνηθισμένων clinic sessions εκτός από της ουρολογικής εξέτασης δια γεύσης, σκηνή που θα περάσει στις κλασσικές της σειράς. Για δεύτερο συνεχόμενο επεισόδιο το τέλος κλέβει την παράσταση, αν και αυτή την φορά ήταν πιο προβλέψιμο, με τον Wilson να μένει στα κρύα του λουτρού.


Ατάκα: My decent daddy of the cloth was also being indecent with my married mom. He probably would have taken other kids to the playground. It's not my fault. Bad parenting. (Dr. House)

Βαθμός: 8,5/10


1 σχόλιο:

  1. to epeisodio den htan kai polu kalo psilobarethika ligo adiaforh kai h iatrikh upothesh kai o to story giro apo auth nomizw den eprepe na mas baloun kapaki deutero Taub-centric epeisodio (eipame stirizoume taub alla oxi kai etsi xaxaxa)
    kai ontos htan problepsimo to kolpaki pou estisan house-foreman enantias ston wilson gia ton agwna box.
    mou arese arketa kai gelasa to story me ton katafantasia asthenh

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας