15 Φεβ 2012

Hugh Laurie VS Gregory House


Κόντρα φαίνεται να έχει ξεσπάσει μεταξύ του βρεττανού ηθοποιού και μερίδας του τύπου στις ΗΠΑ...

 Όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη βδομάδα, όπου σχεδόν μία μέρα μετά την ανακοίνωση των συντελεστών του House για το τέλος της σειράς, δημοσιεύθηκαν σε όλα τα ειδησεογραφικά site αλλά και στον τύπο κάποιες δηλώσεις του Hugh στις οποίες φερόταν να έχει εκφράσει την κούρασή του μετά από 8 χρόνια γυρισμάτων. Πολλοί δημοσιογράφοι "πέρασαν" αυτές τις δηλώσεις ως την επιθυμία του Laurie να τελειώσει φέτος η σειρά με αποτέλεσμα πολλοί fan να έχουν δυσαρεστηθεί από τη στάση του και γενικώς να έχει δημιουργηθεί αρκετός ντόρος.
Ο Hugh ωστόσο παιρνώντας στην αντεπίθεση εξέδωσε χθες μια αρκετά υψηλών τόνων ανακοίνωση στην οποία κατηγορεί τους δημοσιογράφους αυτούς για παραπληροφόρηση.
Αναλυτικά η δήλωση του Laurie:

"Ορισμένες εφημερίδες, προφανώς δυσαρεστημένες από την ειλικρινή δήλωση με γεγονότα και συναισθήματα που εκδόσαμε την περασμένη βδομάδα, έγραψαν πως η "αλήθεια"-σύγχρονος όρος δημοσιογραφικής αργκώ για οτιδήποτε δεν πλησιάζει καν την αλήθεια αλλά ακούγεται πιασάρικο οπότε ας το γράψουμε-πίσω από την απόφαση ήταν το ότι σιχάθηκα να πηγαίνω στη δουλειά. Η "απόδειξη" ήταν κάποιες δηλώσεις που είχα κάνει 5 χρόνια νωρίτερα για ένα διαφορετικό θέμα διαστρεβλωμένες στο παντελές.
Δηλώνω δημοσίως και κατηγορηματικά ότι αγαπώ τη δουλειά μου και εργάζομαι σε αυτήν σκληρότερα από όσο οι περισσότεροι δημοσιογράφοι στις δικές τους. Όπως είπαμε και στην ανακοίνωση, θέλαμε να διατηρήσουμε λίγη από την αίγλη του χαρακτήρα. Ποτέ δεν θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αρνητικά την δημοφιλία μας. Πολύ πιθανόν να μπορούσαμε να συνεχίσουμε με μια αναμορφωμένη φόρμουλα: "ο House πιάνει δουλειά σε παπουτσάδικο και επακολουθεί γλέντι τρικούβερτο" αλλά κανείς μας δεν το ήθελε αυτό. Θέλαμε να κρατήσουμε το σύνολο συμπαγές και να αποχωρήσουμε με όσο το δυνατόν περισσότερη αξιοπρέπεια. Δυστυχώς η επιθυμία μας αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω αυτής της αναξιοπρεπούς και μικροπρεπούς ανασκευής "γεγονότων", το ξέρω, αλλά έπρεπε να τοποθετηθώ όπως και να χει. Η αλήθεια έπρεπε να αποκατασταθεί όσο και αν δυσαρεστεί μερικούς.
Όπως λέει και ο House: Everybody Lies."
Hugh Laurie 

3 σχόλια:

 1. sorry Hugh pou to pistepsa!!!!
  alhtes einai!
  :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. adika ton kathgorousame ton anthrwpo...telika olloi oi dimosiografoi pantou skata einai

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. sinithws i alithia einai kapou sti mesh...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας