24 Μαΐ 2012

Η συνέντευξη του David Shore στο TV Line


Το House έχει και επισήμως τελειώσει, μας άφησε με οκτώ χρόνια γεμάτα αναμνήσεις και αρκετές καυτές ερωτήσεις. Ο άνθρωπος που θα πρέπει να ευχαριστήσουμε για αυτές τις αναμνήσεις, είναι ο δημιουργός της σειράς David Shore, και προσφέρεται να λύσει όσες από τις απορίες μπορεί.TVLINE | Υπήρξε ποτέ ένα σημείο όπου σκεφτήκατε να σκοτώσετε τον House;

Ναι. Τα πάντα ήταν πάνω στο τραπέζι. Ο θάνατος του House θα άφηνε περίεργο συναίσθημα στους τηλεθεατές. Τελικά αποφασίσαμε πως θα ήταν καλύτερα να τον αφήσουμε εκεί έξω με τον Wilson, να κάνουν ποιος ξέρει τι. Σκέφτηκα ότι αυτό ήταν ωραία ιδέα να αφήσουμε το κοινό να πλάσουν την συνέχεια στο μυαλό τους.

TVLINE | Πώς κατάφερε να επιβιώσει από την κατάρρευση και την έκρηξη;

Θα έπρεπε να υπάρξει ασάφεια ως προς το κατά πόσον το πάτωμα κατέρρευσε πάνω του ή μπροστά του. Σίγουρα θα ήταν δύσκολο. Υπάρχουν όμως μερικά δευτερόλεπτα μεταξύ της κατάρρευσης και της έκρηξης. Ίσα που πρόλαβε να βγει από πίσω.

TVLINE | Ήταν το αφιέρωμα στον Sherlock Holmes το ότι σκηνοθέτησε τον θάνατό του;

Από τη στιγμή που είχαμε την ιδέα, ήξερα ότι αυτό ήταν κάτι που είχε κάνει και ο Arthur Conan Doyle και αυτό με "τσίγκλισε". Δεν είπαμε, "Αυτό έκανε ο Sherlock Holmes, πρέπει να το κάνουμε και ΄μεις."

TVLINE | Από όλα τα guest στο επεισόδιο, ποιο ήταν το δυσκολότερο να κανονιστεί;

Υπήρχαν θέματα προγραμματισμού με όλους. Ήταν πολύ δύσκολο. Επειδή όλοι οι ηθοποιοί είχαν συνεχίσει πολύ καλά την καριέρα τους. Και για αυτό ευχαριστώ την παραγωγή που μπόρεσε να οργανώσει το χρονοδιάγραμμα έτσι ώστε να μπορέσουν όλοι να έρθουν.

TVLINE | Είναι δίκαιο να πούμε ότι η Cuddy γέμισε το κενό της Cuddy;

Δεν θέλω να φανεί ότι ήταν ή η μία ή η άλλη, αλλά μάλλον η Lisa Edelstein θα έκανε κάτι παρόμοιο αν εμφανιζόταν. Πάντως ξέραμε από πριν ποια από της δύο θα είχαμε στην διάθεση μας.


TVLINE | Μου άρεσε πολύ το πώς κάνατε το σημείο που δείχνει ότι η Κάμερον καταλήγει ευτυχισμένη και ολοκληρώνει την προσωπική ζωή της. Είχατε εξετάσει την επανένωση της με τον Chase στο τέλος;

Όχι, επειδή θα έπρεπε να δείξουμε και το backstory αυτής της επανένωσης.

TVLINE | Πώς ξεκίνησε η φωτιά στο εγκαταλελειμμένο κτίριο;

Υπήρξε μια νύξη στο επεισόδιο. Υπήρξε περισσότερα γι 'αυτό στην αρχική κοπιά του επεισοδίου. Υπάρχει μια αναφορά στο γεγονός ότι ο τύπος αποκοιμήθηκε ενώ κάπνιζε. Έτσι απέκτησε το εγκαύματα στο στήθος του. Προφανώς αποκοιμήθηκε, υπό την επήρεια της ηρωίνης και έπεσε το τσιγάρο και ξεκίνησε η φωτιά.

TVLINE | Υπάρχει κάποιο νόημα στην κίνηση του Kutner να κολλήσει την τσίχλα του στο παπούτσι του POTW* του;

(Γέλια) Δεν χρειαζόταν να μείνετε τόσο πολύ σε αυτό. Μας φάνηκε διασκεδαστικό μια παραίσθηση να μασάει μαστίχα και να αλληλεπιδρά με τον πραγματικό κόσμο.

TVLINE | Γιατί επιλέξατε το  “Enjoy Yourself (It’s Later Than You Think)” για την τελική σκηνή; Εξετάσατε το “You Can’t Always Get What You Want” για να διατηρηθεί η συμμετρία με τον πιλότο;

Το σκεφτήκαμε αυτό προς στιγμήν. Αρχικά ήθελα να χρησιμοποιήσω το τραγούδι του Warren Zevon που ακούγετε πριν το “Enjoy Yourself”. Και τότε ο Hugh ήρθε μια μέρα, που γυρίζαμε το επεισόδιο και είπε, "έχω το τέλειο τραγούδι για την τελική σκηνή." Γι 'αυτό και αποφάσισε να τα χωρέσουμε και τα δύο. Σκεφτόμασταν τι θα ήθελαν οι τηλεθεατές. Έτσι, τελειώσαμε με αυτό το παράξενο, χαρούμενο τραγούδι για τον θάνατο και ταίριαξε πολύ ωραία.

TVLINE | Στις τελευταίες στιγμές, ο Foreman βρίσκει την ταυτότητα του House κάτω από το τραπεζάκι. Μήπως ξέρει ότι ο House είναι ζωντανός;

Η ιδέα είναι ότι ο Foreman θα ενώσει τα κομμάτια και θα το καταλάβει.

TVLINE | Τέλος, τι φαντάζεστε ότι θα κάνει ο  House όταν ο Wilson είναι νεκρός;

Δεν ξέρω. Αυτό είναι κάτι μελλοντικό. Και δεν έχει σημασία. Η ιστορία είναι η ιστορία. Και η ιστορία τελειώνει όταν η ιστορία τελειώσει.

TVLINE | Μπορείτε να δείτε τον χαρακτήρα και στο μέλλον με κάποιο τρόπο;

Λατρεύω αυτό το χαρακτήρα. Και ξέρω ότι και ο Hugh αγαπά αυτόν τον χαρακτήρα. Είναι ανοιχτό, αλλά οι πιθανότητες να συμβεί είναι λίγες. Δεν θα ήθελα να σκεφτώ πως, "ποτέ δεν θα επανεξετάσω αυτό το χαρακτήρα ξανά." Αυτό θα ήταν μια θλιβερή ιδέα για μένα.

*Patient of the Week

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας