15 Ιουν 2012

O Hugh Laurie στο νέο Robocop;


Άφησε το μπαστούνι και ξύρισε το μούσι. Μπορεί λοιπόν ο Hugh Laurie να μην παίζει πλέον τον House αυτό δεν σημαίνει πως θα αφήσει την ηθοποιία. Σύμφωνα με το Variety ο ηθοποιός διαπραγματεύεται τον ρόλο τον κακού στο reboot του Robocop.

Το casting της Sony/MGM για την νέα ματιά στο κλασικό sci-fi του Paul Verhoeven φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Έχουμε ήδη τον Joel Kinnaman ως Alex Murphy, τον αστυνομικό που πυροβολήθηκε άγρια ​​και ξαναγεννιέται ως βιονικός υπερασπιστής του νόμου. Ο Gary Oldman παίζει έναν επιστήμονα που ονομάζεται Norton και βοηθά στην "αναδημιουργία" τον Murphy, ενώ ο Samuel L. Jackson, θα παίξει τον ρόλο ενός ισχυρού, υπερπατριωτική μεγιστάνα των media. Πιο πρόσφατα, προσφέρθηκε στην Abbie Cornish ο ρόλος της μπερδεμένης συζύγου του Murphy, που παλεύει με το γεγονός ότι είναι περίπου 80% χήρα.

Υποθέτοντας ότι η συμφωνία θα γίνει, ο Laurie  θα είναι ο επικεφαλής της αδηφάγου Omni Corp, την εταιρεία που δημιουργεί τον Robocop για να ενισχύσει το περιθώριο κέρδους της και όχι λόγου της ανησυχίας της για το έγκλημα.

Ο Josh Zetumer έγραψε το σενάριο, και ο Jose Padilha θα ξεκινήσει τα γυρίσματα το καλοκαίρι. Η επόμενη ταινία που θα δούμε τον Laurie θα είναι η μεταφορά του μυθιστορήματος Mr Pip.

Update: Με λίγη παραπάνω έρευνα φαίνεται πως ο Hugh Laurie έχει ήδη πάρει τον ρόλο.

Πηγή: Empire

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας