15 Απρ 2013

Housικοί...συνειρμοί!


Όπως κάθε πιστός/κολλημένος/άρρωστος/καμμένος fan μιας σειράς έτσι κι εμείς έχουμε παρακολουθήσει πάνω από μία φορά το κάθε επεισόδιο του Γιατρού μας, βασικά πάνω από 10, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Μετά από χρόνια ενασχόλησης με τη σειρά, λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να αρχίσουν να προκύπτουν στο μυαλό διάφοροι συνειρμοί, σύνδεσμοι ουσιαστικά της σειράς με την πραγματικότητα. Παρακάτω ακολουθούν μερικοί από αυτούς και επειδή σίγουρα δεν μπορεί να είναι οι μόνοι, μπορείτε ελεύθερα να προσθέσετε κάποιον στα σχόλια...


  • Ο πατέρας του Hugh Laurie ήταν γιατρός στο επάγγελμα.
  • Ο Omar Epps, ο οποίος ως Eric Foreman επί 8 σαιζόν είχε εισπράξει άπειρες μπηχτές για ghetto, rap κλπ καταστάσεις, έχει όντως ασχοληθεί με τη ραπ. Εδώ, για παράδειγμα μπορείτε να τον ακούσετε (ο δεύτερος).
  • Ο Robert Sean Leonard, ο οποίος ως James Wilson ήταν Εβραίος, είχε πρωταγωνιστήσει το 1993 στην ταινία Swing Kids, στην οποία (έστω και με τη βία) ως Peter Mueler ήταν μέλος της ναζιστικής νεολαίας του Φύρερ.
  • Ο House και ο Hugh Laurie έχουν το ίδιο ταλέντο και το ίδιο πάθος για τη μουσική και συγκεκριμένα το πιάνο.
  • Για όποιον θυμάται τη σκηνή με τον ποντικό στο σπίτι της Stacy, ο Hugh Laurie ως γνωστόν έχει παίξει στον Ποντικομικρούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας