3 Ιαν 2015

Throwback Saturday


Hello sick people...(and their loved ones)!

Πάνε κυριολεκτικά χρόνια από τότε που έκανα την τελευταία μου ανάρτηση. Αλλά όπως σας είχα πει πολλές φορές όσο το μπλογκ είχε ζωή, το να γράφω εδώ μέσα για το γιατρό και τα νέα του ήταν κάτι παραπάνω από χόμπι για μένα. Ήταν η συνήθεια που έγινε λατρεία. Και ακόμα και τώρα που σταματήσαμε (κυρίως λόγω βαρεμάρας) να ποστάρουμε πράγματα, μπαίνουμε κάθε τρις και λίγο στο μπλογκ έτσι απλά για να μπούμε, όπως ανοίγεις ένα άλμπουμ με φωτογραφίες απλά για να κρατάς μια επαφή έστω με μια ανάμνηση που κάποτε ήταν πραγματικότητα. Δεν γράφω για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, απλά ήθελα να γράψω. Μου είχε λείψει. Αμφιβάλλω αν θα διαβάσει και κανείς αυτά που γράφω anyway (o Γιατρός κι ο Πέπε εξαιρούνται, σχόλια τρολαρίσματος θα διαγράφονται). Μου έχει λείψει κι ο House μας πολύ...όλο λέω θα κάνω επανάληψη και ποτέ δεν κάνω. Ούτε καινούργιες σειρές δεν προλαβαίνουμε πλέον να δούμε λόγω χρόνου. Κάτι ακούστηκε για ένα mini series που θα έκανε ο Laurie μαζί με τον τύπο που κάνει τον Λόκι στους Avengers αλλά δεν το έψαξα το θέμα. Αν είναι να γίνει ας γίνει. Τεσπα, αυτά... Καλή χρονιά να έχουμε και μακάρι να γύριζε ο χρόνος πίσω να βλέπαμε από την αρχή γιατρό. Τίποτα άλλο. 

Ιατρικούς χαιρετισμούς...

2 σχόλια:

  1. Διαβάζω το σχόλιο κοντά 1 χρόνο μετά. Ελπίζω ακόμα να μπαίνετε στο blog. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα φαίνεται περίεργη η ζωή χωρίς νέα επεισόδια παρόλο που έχουν περάσει πάνω από 3 χρόνια. Πάλι καλά που βάζει το star τη σειρά σε επανάληψη κάθε μέρα και ξεχνιόμαστε λίγο. Έχω δει αυτά τα επεισόδια δεκάδες φορές και πάλι έχω την ίδια αγωνία όπως την πρώτη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικα ακομα μπαινω. Ειναι σαν ενα αλμπουμ με φωτογραφιες για μενα. Τα αλλα δυο ρεμαλια δε ξερω τι κανουν. Προσφατα εκανα και επαναληψη τη σειρα και την ξανα απολαυσα σαν να την εβλεπα πρωτη φορα.

      Διαγραφή

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας